Echipament pentru incercari de penetrare dinamica cu soft conform EN 22476-2

Solicita oferta

1.11.52A

 HMP Magdeburger Prufgeratebau GmbH

Nou

  • Echipament HMP SONpro-P pentru incercari de penetrare dinamica cu penetrometru pneumatic cu soft conform EN 22476-2.
  • Încercarea de penetrare dinamică constă în introducerea în teren, prin batere, a unei tubulaturi prevăzută cu con, înregistrându-se numărul necesar de lovituri pentru pătrunderea acesteia pe echidistanțe de 10 cm.

Mai multe detalii

Mai multe detalii

In timpul penetrarii solului, echipamentul HMP SON inregistreaza numarul loviturilor de impact. Pentru fiecare lovitura de impact, se masoara adancimea de penetrare corespunzatoare. Adancimea pe impact si numarul de loviturilor de  impact pe distante de 10 cm sunt stocate in dispozitiv si sunt disponibile pentru alte evaluari. Cu ajutorul software-ului PC PROSON, masuratorile stocate  pot fi transferate pe  calculator si evaluate dupa masurare. Determinarea protocoalelor si graficelor de masurare conform EN 22476-2 poate avea loc imediat. 

Echipament compus din:

I. Placa de baza in carcasa din aluminiu

       Instrument de masurare cu display color TFT, GPS integrat, interfata pentru USB, Bluetooth, posibilitate de stocarea 250 teste si baterie reincarcabila.

       Cap de masurare cu senzor de presiune pentru inregistrarea automata a numarului loviturilor de impact, inregistrarea adancimii de penetrare (la fiecare 10 cm) prin apasarea manuala (cu ajutorul membrului inferior sau membrului superior), transmiterea datelor catre instrumentul de masurare.

       Buton pentru membrul inferior - picior (accesoriu optional buton pentru membrul superior - mana).

II. Incarcator 12V / USB, adaptor 230V, cablu USB

III. Sistem de furtune

IV. Software de evaluare PROSON pentru transferul direct al datelor din instrumentul de masurare, evaluarea si arhivarea acestora

Cerinte de sistem pentru instalarea softului: 
  •   Windows 7 si/sau versiuni superioare, port USB
  •   Stick USB
  •   Cablu pentru transferul datelor

V. Manual de utilizare in format electronic pe stick USB

21 produse din aceeasi categorie:

Download