Obiectivul de baza

Infiintata in urma cu 11 ani, compania s-a constituit din necesitatea furnizarii unor produse de top pe piata din Romania.

Valori

Dedicarea, dorința de a inova și gândirea de câștigători sunt factori în care credem și care ne permit să ne atingem țintele aspiraționale.

Lucrul in echipa – departamentele companiei colaboreaza pentru furnizarea de produse, servicii si livrari excelente.

Dezvoltarea continua - raspundem afirmativ oricaror provocari si sustinem pana si cele mai indraznete proiecte prin gasirea produselor de top la un pret optim. Promovam evolutia produsele de cea mai inalta calitate.

Pasiune pentru ceea ce facem – provocarile oferite de partenerii nostri ne-au ambitionat, iar prin creativitate am reusit sa satisfacem cele mai exigente cereri.

Perseverenta - depunem eforturi pentru a aduce idei inovatoare si sustinem tehnologia de inalta performanta.

Atentia pentru client - nevoile clientilor reprezinta o prioritate pentru companie prin urmare ne axam in principal pe identificarea celor mai bune solutii pentru acestia.

Misiune

Scopul fundamental al companiei consta in imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor oferite de companiile de profil prin vanzarea celor mai bune echipamente si consumabile de laborator din Romania.

Avand ca parteneri producatori cu renume pe pietele de profil din Germania, Spania, Italia, Japonia, Franta, Turcia dorim sa asiguram un raport calitate/pret cat mai avantajos precum si solutii eficiente și atractive care sa indeplineasca cerintele clientilor.

Viziune

Compania tinteste spre recunoasterea pe plan national pentru:

  • Calitate superioara a produselor oferite
  • Servicii post vanzare profesionale

Clientii nostri ne obliga sa ne dezvoltam si sa evoluam de la un la altul prin oferirea unor solutii personalizate inovatoare si eficiente ghidandu-ne dupa motto-ul „New ideas for laboratory”.