Nou

Echipament testare rezistenta la oboseala - coloana dubla

Solicita oferta

LiTeM series VDC-A

 DIAGNOSTIC RESEARCH COMPANY

Nou

Seria LiTeM VDC-A (sisteme verticale cu coloana dubla de aer) reprezinta sisteme modulare de testare a oboselii echipate cu un dispozitiv de acționare pneumatic avand un interval de încărcare între 0 si 7 kN si cursa de deplasare pana la 1500 mm.

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Caracteristici:

  • Seria VDC-A este realizată din elemente de profil din aluminiu modulare și permite pozitionarea actuatorului in 2 directii pentru o versatilitate mai mare. Servomotorul este montat pe o bara orizontala cu spatiu variabil, permitand astfel utilizarea dispozitivelor de actionare A63-A125 si oferind o zona de incercare mai mare. Există, de asemenea, o versiune cu o structura portanta care permite pozitionarea manuala a servomotorului in 3 directii.
  • Echipamentele  VDC-A sunt solutia pentru producatorii si centrele de cercetare care doresc sa-si optimizeze procesele de proiectare și dezvoltare. Se ofera astfel clientilor un control excelent al calitatii produsului final, reducand in acelasi timp costurile fara a compromite calitatea rezultatelor.
  • Sarcina este aplicată prin intermediul unor actuatoare pneumatice speciale de uzura reduse, cu senzori de deflexie fără contact integrați in tija. Senzorul in sine nu este neafectat de uzura.
  • Fiecare echipament este echipat cu controler standard RTC9001-S, soft RTC PN-STD cu functia Start/ Stop, functii de achizitie si afisare pentru datele provenite de la senzorul de incarcare si deplasare sau senzorul auxiliar.

Modele:

ACTUATOR MODEL VDC-A-1,5

ACTUATOR MODEL VDC-A-2,5

ACTUATOR MODEL VDC-A-3

ACTUATOR MODEL VDC-A-6

SPECIFICATII TEHNICE PRODUCATOR

1 produse din aceeasi categorie: