Agitator cu 3 tipuri de miscare

Solicita oferta

MULTI BIO RS-24

 BOECO

Nou

Agitator pentru microtuburi și vacutainere care asigura o amestecare usoara prin 3 tipuri de miscari.

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Caracteristici:

Agitatorul oferă 3 tipuri de mișcare, care pot fi utilizate separat (cu excepția modului vortex, care funcționează împreună cu modul de mișcare reciprocă) și consecutiv într-un ciclu:

1. Mișcarea orbitală chiar mișcare circulară - tipul comun de mișcare folosit de rotoare. Viteza este reglabila de la 5 la 30 rpm.

2. Rotirea verticală a mișcării reciproce cu schimbarea direcției de rotație.

Unghiul de întoarcere reglabil (de la 15 ° la 90 °, increment de 15 °) stabilește limitele pentru acest tip de mișcare. Viteza este aceeași cu cea stabilită pentru mișcarea de rotație (de la 5 la 30 rpm). În acest tip de mișcare există o funcție de pauză (de la 0 la 5 sec., increment de 1 sec.) setabilă din modulul Vortex / pauză.

3. Miscarea de tip vortex  a probelor. Modulul vortex este necesar pentru amestecarea intensă și reduce aderența soluțiilor de suprafața tubului, ceea ce este deosebit de important in cercetarea microcantitativa atunci când greutatea probei poate fi egală cu forța de adeziune. Modulul Vortex are un unghi reglabil de întoarcere de 0 ° la 5 ° (increment de 1 °), iar temporizatorul are o funcție de pauză de la 0 la 5 sec., increment de 1 sec.)

Specificatii tehnice:

  • Capacitate platforma: 26 (microtuburi si vacutainere);
  • Putere: 12 V, 500 mA;
  • Dimensiuni: 365 x 195 x 155 mm;
  • Greutate: 1,8 kg.

Agitatorul este livrat cu platforma model PRS-26.

Accesoriu suplimentar: platforma model PRS-5/12 (5 x 30 mm diam.  Si 12 x 15 mm diam)

19 produse din aceeasi categorie: